Όλες οι κατηγορίες
EN

Εταιρικό Προφίλ

Αρχική σελίδα>Σχετικα με εμάς>Εταιρικό Προφίλ

 Η Ningbo Kuangshi Renjie Automation Equipment Co., Ltd (KSRJ Automation) είναι μια από τις κορυφαίες επαγγελματικές εταιρείες σχεδιασμού, κατασκευής και μηχανισμών πωλήσεων προσανατολισμένων στην αγορά επαγγελματικών καλουπιών.

    Η KSRJ Automation έχει αναπτυχθεί σε διεθνείς και σύγχρονες επιχειρήσεις, απολαμβάνοντας περισσότερα από 5000 τετραγωνικά μέτρα εργαστήριο με μεγάλο δίκτυο πωλήσεων, εξειδικευμένο στην κατασκευή Ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας, κυλίνδρου pnuemaitc, συνδυασμού FRL, βαλβίδας κατεύθυνσης, τοποθέτησης, σιγαστήρα, σωλήνα PU και πιστολιού αέρα κ.λπ. 100 είδη σειράς, περίπου 1000 διάφορα διαφορετικά πνευματικά προϊόντα. Έχουμε υιοθετήσει το κέντρο κατεργασίας CNC πρώτης κατηγορίας, τους αυτόματους τόρνους υψηλής ταχύτητας, τη μηχανή χύτευσης με έγχυση, τη μηχανή χύτευσης και άλλα προηγμένα μηχανήματα δοκιμών.

     Η KSRJ Automation έχει κατασκευάσει ένα ερευνητικό κέντρο Ε & Α που ενσωματώνει το σχεδιασμό, την έρευνα και την ανάπτυξη όλων των διαφόρων πνευματικών εξαρτημάτων και ολοκληρωμένων σετ εξοπλισμού. Με την πρώτης τάξεως δεξιώσεις προπώλησης, τις διαπραγματεύσεις στη μέση των πωλήσεων και την ομάδα υπηρεσιών μετά την πώληση και την πλούσια επαγγελματική εμπειρία, το τμήμα ποιοτικού ελέγχου, εξοπλισμένο με άρτιες εγκαταστάσεις δοκιμών και ισχυρή δημιουργημένη τεχνική δύναμη. Οι σφραγίδες κλειδιού και το υλικό μαγνήτη εισάγονται αρχικά από την Ιαπωνία, την Ταϊβάη, τη Γερμανία για να παρέχουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε παγκόσμιους πελάτες, η KSRJ Automation επεκτείνει την επιρροή της επωνυμίας της και αυξάνει ταχέως τις πωλήσεις σε περισσότερες από 50 χώρες. Η KSRJ Automation είναι η πρωτοπόρος που έλαβε έγκριση ISO9001:2008 και πιστοποιητικό CE και απέκτησε περισσότερα από 10 Εθνικά καταχωρημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 Η KSRJ Automation θα γίνει σταδιακά ηγετική θέση στην κινεζική πνευματική αγορά. 100% εξασφάλιση ποιότητας, 100% ανοιχτή συνεργασία, 100% εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι η αποστολή της KSRJ Automation, Συνεισφέρετε στην παγκόσμια αγορά πνευματικής βιομηχανίας και βεβαιωθείτε ότι ο παγκόσμιος αυτοματισμός θα είναι πλήρως αυτόματος είναι ο στόχος που επιδιώκουμε για πάντα.